leader logoBlijf op de hoogte van de activiteiten en de weetjes!

Tiptoefke

geplaatst op zaterdag 15 april 2017.

Hallo! De tweede editie van het Tiptoefke van dit werkjaar is te lezen, exclusief online! http://www.chirosteenhuize.be/index.php?module=tiptoefke

Melk en speculoospasta op kamp!

geplaatst op donderdag 16 maart 2017.

Beste ouders, leden en vrienden! Ook dit jaar zijn er spaaracties waardoor wij gratis melk en speculoospasta op kamp mee kunnen nemen. Dit is elk jaar opnieuw voor ons een grote hulp, dus hopen wij dat jullie opnieuw vol enthousiasme sparen! Flapjes kan je binnen brengen bij de leiding, de codes voor de speculoospasta kan je zelf invoeren. Alvast bedankt! https://lekkeropkamp.be http://lotusopkamp.be/

T-shirt 50 jaar chiro

geplaatst op maandag 27 februari 2017.

Dit jaar vieren we ons 50 jarig bestaan! Bestel via onderstaande link een uniek T-shirt van 50 jaar Chiro Steenhuize! Kindermaten en volwassenmaten beschikbaar! Bestelformulier

Pannenkoekenslag - 5 Februari

geplaatst op zondag 29 januari 2017.

Op zondag 5 fabruari organiseren onze vzw, Chirovrienden van Steenhuize de derde grote pannenkoekenslag. Kom voor, tijdens of na de chiro genieten van een lekkere pannenkoek met een drankje erbij. Dit jaar komt de grote goochelaar Adriaan de Vis jullie entertainen met een geweldige goochelshow van 15h tot 16h! Dit allemaal voor zeer democratische prijzen, van €2 per pannenkoek en €5 voor 4 pannenkoeken! Als je wilt kan je ook pannenkoeken bestellen om mee te nemen, dit is een pakje van 10 voor €6. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar: chirovriendensteenhuize@gmail.com Voor de leden is het gewoon chiro van 14u tot 16u30, met voor de gelegenheid dan een pannenkoek en goochelshow. Gelieve uw kind centjes mee te geven voor de pannenkoek.

Download de bijlage hier.

Sinterklaasfeest

geplaatst op zaterdag 26 november 2016.

De Sint is weer in het land! En naar goede gewoonte brengt hij dus ook een bezoekje aan onze Chiro. Op zondag 4 december heeft hij nog een gaatje in zijn agenda gevonden om de leuke en brave kindjes van Chiro Steenhuize te bezoeken. De Chiro gaat gewoon door van 14u tot 16u30. En uit goede bron heeft de leiding al vernomen dat hij misschien wel wat lekkers mee neemt voor zij die zeer braaf zijn geweest dit jaar. Tot dan! De leiding

Christus Koning

geplaatst op zondag 30 oktober 2016.

Beste leden en ouders Op zondag 20/11 is het Christus-Koning, en zoals elk jaar betekent dat een volledige dag chiro! We gaan naar het park van Breivelde in Zottegem! We vertrekken om 9u45 aan het lokaal en proberen tegen 16u30 terug te zijn. Om heen en terug te geraken, zijn natuurlijk enkele auto’s nodig. Ouders die zich geroepen voelen om ons daarmee te helpen, mogen altijd taxi spelen. We proberen aan het lokaal te verdelen wie heen en/of terug zal rijden. Om 16u15 vertrekken we terug richting Steenhuize. OPMERKING: leden die graag rechtstreeks gaan, mogen dat zeker doen. Wees ten laatste om 10u aan de HOOFDINGANG in Grotenberge. Vergeet je lunchpakket niet mee te nemen, er zal soep en chocomelk voorzien worden! Tito’s, Keti’s en Aspi’s komen om 9u30 naar het lokaal met een goede fiets en fietshelm! Tot dan! De leiding.

Mattentaarten!

geplaatst op woensdag 19 oktober 2016.

Volgende week zaterdag (29 oktober) vindt de jaarlijkse mattentaarten- en snoepzakkenverkoop van onze VZW opnieuw plaats. De bedoeling is zo de kas, die dient tot het uitbreiden van ons lokaal, te spijzen. Allemaal steunen en kopen kopen kopen dus! Bestellen kan vanaf dit jaar ook online: www.chirosteenhuize.be/mattentaarten

Nieuw Tiptoefke

geplaatst op zaterdag 01 oktober 2016.

Eindelijk is er weer een nieuwe editie van ons Tiptoefke! Geheel in de lijn van het ecologisch verantwoorde jaarthema (Chirocycle) besloot de leiding het Tiptoefke niet meer af te drukken, maar enkel nog beschikbaar te stellen op de website. Geniet ervan!

Inschrijvingsformulier

geplaatst op zondag 25 september 2016.

Hier kan u het inschrijvingsformulier downloaden. Daarna kan u ofwel op de pc invullen en doormailen naar Peter en/of Nick, ofwel afdrukken, invullen en afgeven op zondag (of in de bus steken).

Download de bijlage hier.

Uitstap Bellewaerde

geplaatst op maandag 05 september 2016.

Beste ouders en leden, op 18 september gaan we met de chiro naar Bellewaerde! Voor meer informatie kan u het documentje lezen dat te vinden is in de kalender.

CHIRO ZKT BLKKN

geplaatst op maandag 05 september 2016.

Beste ouders en leden, wij van de leiding zijn voor de startdag op 25 september naarstig op zoek naar conserven blikken. Heb jij er thuis dus wat staan, breng ze dan gerust binnen (voor 23 september). Dit kan op een chirozondag of bij de leiding thuis (stuur een mailtje naar tomdemets@hotmail.com of jaanvdb@hotmail.com). Alvast bedankt!

Kampbezoeken

geplaatst op zondag 26 juni 2016.

Binnenkort staat de leiding aan jullie deur (als dat nog niet gebeurd zou zijn) om meer informatie te verschaffen over het kamp dat er binnenkort zit aan te komen. Hier kan u alvast het kampboekje vinden.

Download de bijlage hier.

Fiscale attesten

geplaatst op woensdag 25 mei 2016.

Beste ouders, In bijlage het fiscale attest voor het zomerkamp in 2015. U dient nog de naam en de geboortedatum van het kind in te vullen. Ook het volgnummer van het attest dient u zelf in te vullen. Dit volgnummer vindt u in hetzelfde bestand achter het attest. Bij problemen en vragen kan u contact opnemen met Tom De Mets (tomdemets@hotmail.com).

Download de bijlage hier.

Melk op kamp!

geplaatst op woensdag 18 mei 2016.

Ouders en leden die thuis nog Joyvalle-flapjes hebben liggen mogen die zondag altijd afgeven aan de leiding, of binnensteken bij de hoofdleiding!

Spaghettifestijn

geplaatst op vrijdag 19 februari 2016.

Zoals elk jaar geeft de chiro haar groot spaghettifestijn! Dit jaar zijn we toe aan de 18e editie! Op 9 april vanaf 17u30 en op 10 april vanaf 11u30 is iedereen welkom! Kaarten zijn te verkrijgen bij alle leden en leiding, aan de kassa kopen is geen probleem! Spaghetti, Vegetarische spaghetti of boerenhesp met groenten en brood kosten 10 euro. En kindermenu kost 7 euro. De winst zal naar het jaarlijks kamp gaan. Tot dan!

Download de bijlage hier.

Schaatsen

geplaatst op maandag 08 februari 2016.

Op zondag 14 februari gaan we schaatsen. Wij verzamelen om 13u30 aan het lokaal, om van daar zo snel mogelijk te kunnen vertrekken. Ouders die bereid zijn te helpen met vervoer, zijn meer dan welkom! Rond 16u30 rijden wij terug naar huis, zodat wij rond 17u terug aan het lokaal staan. Gelieve €3 per schaatser mee te nemen. Vergeet ook je handschoenen niet!

E-mailadressen

geplaatst op dinsdag 15 december 2015.

Beste ouders, vandaag (15/12/2015) is een mailtje naar iedereen gestuurd i.v.m. het kerstfeestje. Enkele mailadressen gaven echter een foutmelding. Indien u geen mailtje gekregen hebt: gelieve een mail te sturen naar tomdemets@hotmail.com met de naam van uw kind(eren) in de mail vermeld, dan wordt alles zo snel mogelijk opgelost. Alvast bedankt!

Inschrijven

geplaatst op maandag 28 september 2015.

Inschrijven kan door de bijlage in te vullen en door te sturen naar tomdemets@hotmail.com

Download de bijlage hier.

Kampboekje

geplaatst op donderdag 23 juli 2015.

Speciaal voor wie het kampboekje liever op computerscherm bekijkt!

Download de bijlage hier.

KUBBQ

geplaatst op zaterdag 06 juni 2015.

Chirovrienden Steenhuize vzw organiseert 27 juni zijn tweede KUBBQ! Het KUBB-tornooi start om 13u30 ploegen van min 4, max 6 personen 3 euro per persoon opgelet: beperkt aantal inschrijvingen + kidstornooi van 6-12 jaar vooraf inschrijven: chirovriendensteenhuize@gmail.com De BBQ vindt plaats vanaf 17u30 volwassenen: 12 euro kinderen: 8 euro kaarten te verkrijgen bij de leiding of vzw-leden of via chirovriendensteenhuize@gmail.com Zomercafé met optreden GREY NOMADS en afterparty begint om 21u Voorzien van lekkere streekbieren Feest mee en steun de bouw van ons nieuwe lokaal!!