leader logoBlijf op de hoogte van de activiteiten en de weetjes!

test

geplaatst op vrijdag 30 maart 2018.

test2

Download de bijlage hier.

Volgnummers fiscale attesten 2017

geplaatst op zaterdag 03 februari 2018.

In bijlage het volgnummer voor het fiscale attest van 2017.

Download de bijlage hier.

Fiscale attesten 2017

geplaatst op zaterdag 03 februari 2018.

Beste ouders, in bijlage het fiscale attest voor het kamp in 2017. U dient nog de naam en de geboortedatum van het kind in te vullen, alsook het volgnummer van het attest. Dit volgnummer vindt u in het bovenstaand 'nieuwtje'. Bij problemen of vragen, kan u contact opnemen met Yara De Boe (yaradeboe@hotmail.com).

Download de bijlage hier.

Spaaractie Joyvale

geplaatst op zaterdag 03 februari 2018.

Het is weer zover. De spaaractie van Joyvale is weer begonnen. Probeer dus allemaal zoveel mogelijk melk te drinken om zoveel mogelijk melk te krijgen voor mee te nemen op kamp. Indien je flapjes hebt mogen deze altijd gegeven worden aan de leiding.

Download de bijlage hier.

MFL-Herzele

geplaatst op maandag 13 november 2017.

Beste ouders Dit jaar zet MFL-Herzele zich in voor jeugdverenigingen uit Herzele. Wat wil dit zeggen? Tal van acties worden op poten gezet, zoals radio marathon, carwash, wafelenbak-marathon. U kan dus ook uw steentje bijdragen! Hoe kan u dat doen? In bijlage is er een formulier te vinden waarbij u een liedje kan aanvragen aan een bedrag naar keuze, of u kan overheerlijke wafels bestellen die gebakken zijn door de leiding! Voor meer info kan je steeds terecht bij chirosintkatrien@gmail.com of nick.de.mets@hotmail.com Alvast bedankt en tot de volgende keer!

Download de bijlage hier.

QUIZ 9 december

geplaatst op zondag 05 november 2017.

Heb je zin om je kennis te meten t.o.v. anderen? Aarzel dan niet en schrijf je direct in voor onze jaarlijkse chiroquiz op 9 december! Het inschrijvingsgeld bedraagt 16 euro per team. Inschrijven kan je via deze link:https://goo.gl/4vQumR Tot dan!

Download de bijlage hier.

Inschrijvingsformulier

geplaatst op maandag 02 oktober 2017.

Beste ouder Heeft u uw kind nog niet kunnen inschrijven? Of je hebt het rekeningnummer nodig om het lidgeld over te schrijven? Alle informatie kan u dan vinden op het inschrijvingsformulier dat te vinden valt in de bijlage. Gelieve het inschrijvingsformulier, eenmaal ingevuld, dan door te mailen naar nick.de.mets@hotmail.com en ptr.depauw@gmail.com Groetjes Leiding Chiro Steenhuize

Download de bijlage hier.

Feestweekend!

geplaatst op vrijdag 08 september 2017.

Eindelijk! Na 10 jaar wachten heeft Chiro Steenhuize weer een reden om te feesten, joehoe! Open de bijlage en ontdek wat er te beleven valt. We kunnen je al verklappen dat het fenomenaal wordt, dus zorg dat je er bij bent. Bestel bij de leiding je combiticket voor slechts 25 euro, op=op!

Download de bijlage hier.

KAMP 2017

geplaatst op woensdag 19 juli 2017.

Het kamp nadert met rasse schreden, alles wordt in gereed gebracht zodat uw kind zich weer volledig kan uitleven! Is de leiding toevallig vergeten een kampboekje achter te laten, of zijn ze wat laat over de vloer aan het komen. Dan vindt u hier alvast een exemplaar van het kampboekje met alle uitleg. Met eventuele vragen kan u ook nog steeds terecht bij de groepsleiding. Hopelijk tot op kamp!

Download de bijlage hier.

Gavers

geplaatst op woensdag 21 juni 2017.

Wij gaan naar de Gavers!!! Beste Chirovrienden! Op zondag 9 juli trekken we met z’n allen naar de Gavers. De sloepies, speelclubs en rakwi’s gaan met de auto, dus mama’s en papa’s die kunnen rijden zijn meer dan welkom. De tito’s, keti’s en aspi’s gaan met de fiets. Afspraak aan het kot om 9u30. Voor de terugrit verzamelen we met de jongste afdelingen en de ouders die rijden om 16u45 op de parking van de Gavers. Iedereen is terug rond 17u. Wat mag je zeker niet vergeten: Chiro-uniform, lunchpakket, zwemgerief, €3. Tot dan!

Download de bijlage hier.

Melkflapjes, Lotuscodes

geplaatst op vrijdag 19 mei 2017.

De Joyvalle- en Lotusspaaractie voor op kamp loopt bijna ten einde. Flapjes mogen nog binnengebracht worden nu zondag of ingeleverd te Bergestraat 11. Codes kan u nog invoeren of ze mogen ook altijd binnengebracht worden. Alvast superbedankt, want door al die steun zullen wij heel wat melk en speculoospasta gratis meekrijgen op kamp! :)

Volgnummer

geplaatst op donderdag 18 mei 2017.

In bijlage het volgnummer voor het fiscale attest 2016.

Download de bijlage hier.

Fiscale attesten 2016

geplaatst op donderdag 18 mei 2017.

Beste ouders, In bijlage het fiscale attest voor het zomerkamp in 2016. U dient nog de naam en de geboortedatum van het kind in te vullen. Ook het volgnummer van het attest dient u zelf in te vullen. Dit volgnummer vindt u in het bovenstaande nieuwtje. Bij problemen en vragen kan u contact opnemen met Tom De Mets (tomdemets@hotmail.com).

Download de bijlage hier.

Tiptoefke

geplaatst op zaterdag 15 april 2017.

Hallo! De tweede editie van het Tiptoefke van dit werkjaar is te lezen, exclusief online! http://www.chirosteenhuize.be/index.php?module=tiptoefke

Melk en speculoospasta op kamp!

geplaatst op donderdag 16 maart 2017.

Beste ouders, leden en vrienden! Ook dit jaar zijn er spaaracties waardoor wij gratis melk en speculoospasta op kamp mee kunnen nemen. Dit is elk jaar opnieuw voor ons een grote hulp, dus hopen wij dat jullie opnieuw vol enthousiasme sparen! Flapjes kan je binnen brengen bij de leiding, de codes voor de speculoospasta kan je zelf invoeren. Alvast bedankt! https://lekkeropkamp.be http://lotusopkamp.be/

T-shirt 50 jaar chiro

geplaatst op maandag 27 februari 2017.

Dit jaar vieren we ons 50 jarig bestaan! Bestel via onderstaande link een uniek T-shirt van 50 jaar Chiro Steenhuize! Kindermaten en volwassenmaten beschikbaar! Bestelformulier

Pannenkoekenslag - 5 Februari

geplaatst op zondag 29 januari 2017.

Op zondag 5 fabruari organiseren onze vzw, Chirovrienden van Steenhuize de derde grote pannenkoekenslag. Kom voor, tijdens of na de chiro genieten van een lekkere pannenkoek met een drankje erbij. Dit jaar komt de grote goochelaar Adriaan de Vis jullie entertainen met een geweldige goochelshow van 15h tot 16h! Dit allemaal voor zeer democratische prijzen, van €2 per pannenkoek en €5 voor 4 pannenkoeken! Als je wilt kan je ook pannenkoeken bestellen om mee te nemen, dit is een pakje van 10 voor €6. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar: chirovriendensteenhuize@gmail.com Voor de leden is het gewoon chiro van 14u tot 16u30, met voor de gelegenheid dan een pannenkoek en goochelshow. Gelieve uw kind centjes mee te geven voor de pannenkoek.

Download de bijlage hier.